(co0p-play)

play together!

demo op locatie

(demo op locatie)

brochure aanvraag 

(brochure aanvraag)

(beknopte handleiding)


Spelkast gebruiken:

1 Zet de console aan

druk kort op het ronde knopje op de bovenzijde van de spelkast. onder de knoppen per spelen licht er een lampje blauw en rood. in veel gevallen springt ook de Tv aan. indien de tv aangaat, maar je niet in het spelmenu komt, dan kun je nogmaals op het knopje drukken zodat de lampjes links en rechts weer aangaan.

indien je nu in het spelmenu komt, hoef je stap 2 niet te volgen.

2 Zet de televisie aan

Richt de afstandsbediening op de ontvanger van de TV (meestal het midden) en druk op de aan-knop. de Led verlichting achter het logo "Barcader" gaat aan

3 Zet de besturing goed

De besturing staat juist ingesteld als bij de linkse besturing onder knop Y een blauw lampje brand en onder de rechtse besturing een rood lampje onder knop x. indien dit het geval is hoef je niets te doen.

Om het te herstellen, kun je aan de bovenzijde beide knoppen met

ingedrukt houden. laat vervolgens eerst de linkse knop los (speler links), zodat het lampje onder knop y blauw wordt bij de linkse besturing. laat vervolgens de rechter knop los, zodat de knop x bij de rechter besturing rood wordt.

*indien nodig herhaal je bovenstaand tot je het juiste resultaat behaald.

veel gestelde vragen:

No signal verschijnt op de Tv:

in de meeste gevallen staat dan wel de tv aan, maar niet de spelconsole. je dient de spelconsole dan aan te zetten met het (ronde) knopje aan de bovenzijde. de lampjes onder de knoppen kleuren dan blauw en rood. is dit al het geval en heb je nog steeds no signal? dan staat de tv vaak niet op het juiste kanaal en zul je deze op (hoogstwaarschijnlijk) kanaal hdmi 1 moeten zetten met de afstandbediening. Dit doe je op het knopje "source" te drukken en het juiste kanaal te selecteren.

Ik moet inloggen met een account bij nintendo switch en weet mijn wachtwoord niet

in principe hoef je niet in te loggen en vaak kom je met knop "B" uit dit menu.

aBOUT US

Wij bieden unieke amusement meubelen om (inter)actief bezig te zijn, je energie te boosten en plezier te maken

Phone

06 14066767

address

sluisstraat 25

5462ca veghel

netherlands

Email Address

info@coop-play.nl

info@barcader.nl